Waar kun je de film Avatar (2009) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Avatar’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2009 met een IMDb-score van 7.8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Avatar’ uit 2009 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Avatar is een titel uit het jaar 2009 in het genre ‘Sci-Fi’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.8, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de vervolgfilm Avatar: The Way of Water uit 2022.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Avatar bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé ThuisGeen abonnement op Disney+? Bij Pathé Thuis kun je deze de film op het moment van schrijven ook streamen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Ga meteen naar Avatar bij Pathé Thuis.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Avatar kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Avatar.

Gratis online kijken naar Avatar

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Avatar bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

In ‘Avatar’ gaat een man op een epische reis vol avontuur en liefde in de fantastische, unieke wereld Pandora en moet vechten om deze wereld te redden, die zijn thuis is geworden. Oscar®-winnaar James Cameron, regisseur van ‘Titanic’, verpakte dit tijdloze, emotionele verhaal in een meeslepend cinematisch spektakel vol revolutionaire technologie en boeiende personages.

TitelAvatar
Jaar2009
SoortFilm
CategorieSci-Fi
IMDb-cijferGemiddeld 7.8 uit 10

Synopsis: Disney+