Geweldig nieuws: ‘Avatar: The Last Airbender’ krijgt een tweede én derde seizoen

Avatar: The Last Airbender is terug, maar deze keer niet als animatieserie. De live-actionversie verscheen een paar weken geleden op Netflix. Direct kon je alle acht afleveringen bingen. Veel mensen deden dit en smachtten direct naar meer. Gelukkig worden de fans beloond, want vandaag heeft de streaminggigant aangekondigd dat er nog twee seizoenen komen.

‘Avatar: The Last Airbender’ krijgt nog twee seizoenen

Het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender draait om Aang. Hij kan als enige gebruikmaken van alle elementen (water, aarde, vuur en lucht). Samen met zijn vrienden Sokka en Katara moet hij de wereld redden en het opnemen tegen de Vuurheer Ozai.

Heb je nu al zin in meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van de serie komt. Gelukkig hebben we héél goed nieuws. Netflix heeft vandaag namelijk aangekondigd dat er een tweede en zelfs derde seizoen gemaakt zullen worden. We kunnen dus uitkijken naar een hele hoop nieuwe afleveringen.

→ Ook zin in de animatieserie? Bekijk direct alle seizoenen van Avatar: The Last Airbender 🍿

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Avatar: The Last Airbender’ op Netflix?

Op dit moment weten we dus al dát er een Avatar: The Last Airbender seizoen 2 komt. De online releasedatum is er echter nog niet, maar waarschijnlijk zal het ook nog wel even duren. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Deze vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren. Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang, een jonge Air Nomad – en de laatste van zijn soort – ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka en Katara, broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.