Waar kun je de serie ‘Avatar: The Last Airbender’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Avatar: The Last Airbender (2024) online kijken kunnen. In deze live-actionserie volgen we Aang, die met zijn vrienden de wereld moet redden. Hieronder geven we aan of de serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Avatar: The Last Airbender’ (2024) online kijken?

Avatar: The Last Airbender ging op 22 februari 2024 in première. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Avatar: The Last Airbender niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAvatar: The Last Airbender is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixNetflix voegde Avatar: The Last Airbender op 22 februari aan het aanbod toe. Ook de animatieserie kun je hier streamen.
✖️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Wel kun je hier op SkyShowtime de drie seizoenen van de animatieserie Avatar: The Last Airbender bingen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Avatar: The Last Airbender’ (2024)

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Deze vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren. Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang, een jonge Air Nomad – en de laatste van zijn soort – ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka en Katara, broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai.

Streaming informatie van de serie

TitelAvatar: The Last Airbender
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie
CastGordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Paul Sun-Hyung Lee, Ken Leung, Daniel Dae Kim

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.