Waar kun je de documentaire ‘Avatar: The Deep Dive’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire Avatar: The Deep Dive (2022) online kijken kunnen. Hierin krijgen we een inkijkje in de productie van een van de meest geanticipeerde vervolgen ooit: Avatar 2: The Way of Water. Regisseur James Cameron neemt ons mee achter de schermen en verschillende acteurs schuiven aan. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je ‘Avatar: The Deep Dive’ (2022) online kijken?

Sinds januari is de documentaire Avatar: The Deep Dive over de productie van Avatar 2 te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de films Avatar uit 2009 en over Avatar 2: The Way of Water uit 2022.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Avatar: The Deep Dive bij Disney+. De documentaire over Avatar 2 is hier sinds januari 2023 te zien. Ook kun je hier Avatar (2009) kijken en in de toekomst Avatar 2: The Way of Water zien. Zodra een officiële releasedatum van die laatste bekend is, laten we het direct weten via je mail.
⛔️ Amazon Prime VideoDe documentaire is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze documentaire is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Avatar: The Deep Dive nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Avatar: The Deep Dive’ (2022)

Een kijkje achter de schermen van een van de meest verwachte vervolgfilms ooit, met de Oscar-winnende regisseur James Cameron en de cast.

‘Avatar: The Deep Dive, A Special Edition of 20/20’ | Tuesday at 10/9c on ABC

Streaming informatie over de documentaire

TitelAvatar: The Deep Dive
Jaar2022
SoortFilm
Duur38 minuten
TaalEngels
CategorieDocumentaire
RegisseurDave Hoffman
CastJames Cameron, Chris Connelly

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.