Hoeveel afleveringen heeft ‘De Augurkenkoning’ seizoen 2?

Het tweede seizoen van De Augurkenkoning is in volle gang. Iedere donderdag kijk je naar een splinternieuwe aflevering op RTL 5 én Videoland. Maar hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van De Augurkenkoning eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van ‘De Augurkenkoning’?

Op donderdag 18 april was het zover en stond seizoen 2 van De Augurkenkoning op het programma. De augurkenfabriek opent zijn deuren weer voor ons, waardoor we van alle perikelen kunnen genieten. Het vorige seizoen bestond uit zes afleveringen. Nu zijn het er twee meer, dus je kunt op acht afleveringen rekenen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Uitzendschema van seizoen 2

Van 18 april tot 6 juni kon je kijken naar het tweede seizoen van De Augurkenkoning. Dat leverde het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag18 april 2024
2Donderdag25 april 2024
3Donderdag2 mei 2024
4Donderdag9 mei 2024
5Donderdag16 mei 2024
6Donderdag23 mei 2024
7Donderdag30 mei 2024
8Donderdag6 juni 2024

Komt er een ‘De Augurkenkoning’ seizoen 3?

We weten op dit moment nog niet óf er een derde seizoen van De Augurkenkoning komt, want dat is nog niet bekendgemaakt. Ook de eventuele releasedatum kunnen we daarom nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijst met nieuwe films en series op Videoland per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van de serie

De markante Oos Kesbeke staat aan het roer van zijn gigantische tafelzuurimperium. Met zijn onmiskenbaar Amsterdamse mentaliteit regeert hij in zijn fabriekshal: trots als een pauw en zonder blad voor de mond. Maar tijden veranderen en zijn zoons Camiel en Silvian, de augurkenprinsen, worden klaargestoomd om de zaak over te nemen.


Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.