Waar kun je ‘Au Pairs’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Er is een nieuw seizoen van Au Pairs van start. Dit keer vertrekken Melanie, Quincy, Bibi en Aïcha naar Hawaï. Hun avontuur is iedere dinsdag om 20:30 uur op NPO 3 te volgen. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Au Pairs’ online kijken?

Au Pairs wordt sinds dinsdag 21 mei iedere week uitgezonden op NPO 3. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Au Pairs bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Hier kun je tevens ook alle afleveringen vooruitkijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Au Pairs niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Au Pairs en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Au Pairs’

Vier jongeren vertrekken naar het buitenland voor het avontuur van hun leven: ze gaan drie maanden aan het werk als au pair. Naast de dagelijkse zorg voor kinderen streven ze allemaal hun eigen dromen en verlangens na. Hoe houden zij zich ver van hun vertrouwde omgeving staande?

Streaming informatie over de serie

TitelAu Pairs
Jaar2020-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersMelanie, Quincy, Bibi, Aïcha

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.