ATP Finals 2023: live kijken op tv en online | Tennistoernooi van 12-19 november

Na de vele ATP-tenniswedstrijden op de kalender van de mannelijke profs, wordt het seizoen bijna afgesloten met hét grote eindtoernooi. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle wedstrijden tijdens de ATP Finals op tv en online kijken kunnen op 12-19 november 2023. Tijdens dit kampioenschap nemen de hoogst geplaatste tennissers en teams het tegen elkaar op. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het tennistoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de ATP Finals online kijken op 12 t/m 19 november 2023?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote tenniswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de ATP Finals per videodienst in Nederland. In de onderstaande tabel staat per dienst aangegeven of je ernaar kunt kijken.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar de ATP Finals 2023 via Ziggo Sport. Allerlei wedstrijden en hoogtepunten van het tennistoernooi zijn live te volgen via deze zender. In de programmagids vind je precies welke match wanneer en waar bekeken kan worden. Dit pakket met sportkanalen is ook eveneens via aanvullend verkrijgbaar via andere providers als KPNOdido en Canal Digitaal.
⛔️ discovery+Helaas zijn de wedstrijden tijdens de ATP Finals hier niet te zien. Wel kun je hier kijken naar alle vier de Grand Slam-toernooien en de Laver Cup.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als tennis te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDe andere videodienst van Warner Bros. Discovery naast discovery+ heet HBO Max, maar hier is nu in Nederland geen sport te zien.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar tennis of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt zelf momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayDit jaar wordt tennis niet via Viaplay uitgezonden, maar in het aanbod vind je wel veel andere soorten sportuitzendingen.
⛔️ VideolandRTL heeft met Videoland soms ook de mogelijkheid om sportuitzendingen aan te bieden, maar momenteel niet van tennis.

Tv-zender die tennis tijdens de ATP Finals 2023 uitzendt

Op dit moment heeft Ziggo Sport als enige dienst de uitzendrechten van de ATP Finals in 2023 in handen in Nederland. De oranje provider maakt het mogelijk om allerlei wedstrijden en hoogtepunten van het internationale tennistoernooi live te volgen. Naast de wedstrijden tijdens de ATP Finals volg je via deze zender ook andere tenniswedstrijden, zoals alle WTA toernooien en alle overige ATP-matches. Tevens heeft Ziggo Sport de uitzendrechten in handen van het prestigieuze Engelse Wimbledon.

Meer informatie over dit tennistoernooi

CompetitieATP Finals
SportTennis
DatumZondag 12 november tot en met zondag 19 november 2023
Locatie🇮🇹 Pala Alpitour, Turijn, Italië

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.