Aston Villa – Manchester United: live kijken op tv en online | 11 februari 2024 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 24 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Aston Villa – Manchester United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024 om 17:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Birmingham: het Villa Park. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Aston Villa – Manchester United online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 11 februari 2024 om 17:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 24 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Birmingham en de tegenstanders uit Manchester wordt zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten van deze competitie uit Engeland per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Aston Villa – Manchester United bij Viaplay. Alleen hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 20% korting op een jaarabonnement.
🔀 CANAL+Bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ kun je momenteel gratis ESPN kijken binnen het pakket met tv-zenders. Daardoor stream je er voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer. Deze competitie uit Engeland is echter niet in het aanbod opgenomen. Wel kun je de streamingdienst nu 7 dagen gratis uitproberen. 👉 Ga meteen naar voetbal op CANAL+.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit streamplatform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoDe streamingdienst van Amazon, beter bekend als Prime Video, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Aston Villa en Manchester United tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Aston Villa vs. Manchester United staat zondag om 17:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Aston Villa: nog niet bekend

🔴 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Aston Villa vs. Manchester United

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Aston Villa – Manchester United terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform kan met elke match tot 48 uur terugkijken. Dit geldt ook onder andere voor de Premier League en Bundesliga.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Aston Villa Manchester United Premier League 11 februari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆Liverpool2351❌ ✅ ✅ ✅ ✅
2 🏁Arsenal2349✅ ✅ ✅ ❌ ❌
3 🏁Manchester City2146✅ ✅ ✅ ✅ ➖
4 🏁Aston Villa2346✅ ❌ ➖ ✅ ❌
5 🏳️Tottenham Hotspur2344➖ ✅ ➖ ✅ ❌
6Manchester United2338✅ ✅ ➖ ❌ ✅
7West Ham United2336❌ ➖ ➖ ➖ ✅
8Brighton & Hove Albion2335✅ ❌ ➖ ➖ ✅
9Newcastle United2333➖ ✅ ❌ ❌ ❌
10Wolverhampton2332✅ ❌ ➖ ✅ ✅
11Chelsea2331❌ ❌ ✅ ✅ ✅
12Bournemouth2227➖ ➖ ❌ ❌ ✅
13Fulham2326➖ ➖ ❌ ✅ ❌
14Crystal Palace2324❌ ✅ ❌ ✅ ❌
15Brentford2122❌ ✅ ❌ ❌ ❌
16Nottingham Forest2321➖ ❌ ❌ ✅ ✅
17Luton2220➖ ✅ ➖ ❌ ✅
18 🚩Everton2319➖ ➖ ➖ ❌ ❌
19 🚩Burnley2313➖ ❌ ➖ ❌ ❌
20 🚩Sheffield United2310❌ ❌ ➖ ❌ ❌