Waar kun je de film ‘Assassin’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Assassin (2023) online kijken kunnen. Dit is de laatste film waarin Bruce Willis een opwachting maakt en draait om een militaire operatie waarbij een bijzondere techniek ontdekt wordt; hierbij is het mogelijk om het lichaam van een ander te besturen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Assassin’ (2023) online kijken?

Assassin is sinds 20 september 2023 te streamen in Nederland. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Assassin bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 20 september 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Assassin niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAssassin is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Assassin’ (2023)

Een militaire operatie ontdekt een techniek waarmee iemand het lichaam van een ander kan besturen. Wanneer een agent wordt gedood tijdens een missie, neemt een black-ops-soldaat zijn plaats in om te ontdekken wie hem heeft vermoord.

Streaming informatie over de film

TitelAssassin
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 24 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurJesse Atlas
CastNomzamo Mbatha, Dominic Purcell, Bruce Willis, Andy Allo

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.