Waar kun je de film ‘Asphalt City’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Asphalt City (2023) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe film werken een jonge, idealistische verpleger en een doorgewinterde ambulancemedewerker samen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Asphalt City’ (2023) online kijken?

Asphalt City draait vanaf 28 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Asphalt City bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Omdat de film gedistribueerd is door The Searchers, verwachten we hem in de toekomst wel op Amazons streamingdienst.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Asphalt City niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAsphalt City is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Asphalt City op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Asphalt City’ (2023)

De jonge, idealistische verpleger Ollie Cross (Tye Sheridan) loopt mee met de cynische, doorgewinterde ambulanceveteraan Gene Rutkovsky (Sean Penn). Hij wordt geconfronteerd met de genadeloos harde realiteit van het werk van het ambulancepersoneel en de tol die deze zware baan mentaal en fysiek van hen vergt. Oog in oog met het drugsgebruik en de criminaliteit die straten van New York eigen zijn, begint Ollie’s perspectief op leven en dood langzaam te veranderen…

Streaming informatie over de film

TitelAsphalt City
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 1 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
RegisseurJean-Stéphane Sauvaire
CastSean Penn, Tye Sheridan, Mike Tyson, Katherine Waterston, Michael Pitt

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.