Waar kun je de serie ‘The Artful Dodger’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Artful Dodger (2023) online kijken kunnen. Deze sequel van Charles Dickens’ Oliver Twist draait om de vingervlugge oplichter Jack Dawkins, oftewel de Artful Dodger. Hieronder geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Artful Dodger’ (2023) online kijken?

De serie The Artful Dodger is sinds 17 januari 2024 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar The Artful Dodger bij Disney+. De serie ging hier op woensdag 17 januari 2024 in première. Alle vijf de afleveringen werden direct live gezet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Artful Dodger’ (2023)

Het is een verhaal van vernieuwing, verraad, verlossing en liefde met een twist. Jack Dawkins is de Artful Dodger, die zijn leven als vingervlugge zakkenroller heeft verruild voor dat van een bekwame chirurg. Lady Belle, de dochter van de gouverneur, verovert Dodgers hart terwijl ze vastbesloten is de eerste vrouwelijke chirurg te worden. Dodger moet kiezen tussen de belofte van een onmogelijke liefde in de hogere kringen en de instinctieve verleiding van de criminele onderwereld waar hij stiekem naar verlangt. Zijn verleden achtervolgt hem als Fagin opduikt en hem teruglokt voor één laatste inbraak. Met levensbedreigende operaties en het gevaar van liefde is listigheid nodig.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Artful Dodger
Jaar2023
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama, Historie
RegisseurDavid Maher, James McNamara, David Taylor
CastThomas Brodie-Sangster, David Thewlis, Maia Mitchell, Damon Herriman, Luke Carroll, Vivienne Awosoga, Damien Garvey, Lucy-Rose Leonard, Tim Minchin, Kim Gyngell, Nicholas Burton, Susie Porter, Albert Latailakepa

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.