Arsenal – Manchester United: live kijken op tv en online | 3 september 2023 | Premier League

Begin vorig maand is de hoogste voetbalcompetitie van Engeland—de Premier League—eindelijk weer van start gegaan en vandaag staat er alweer een mega toffe wedstrijd op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Arsenal – Manchester United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 3 september 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Manchester: het Emirates Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Arsenal – Manchester United online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 3 september 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor de vierde speelronde van de Engelse Premier League in seizoen 2023/24. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Londen en de tegenstanders uit Manchester wordt zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Arsenal – Manchester United bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement, maar kun je ook nog eens 3 maanden met 37% korting kijken.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
INSIDE TRAINING | All set for Manchester United

Opstellingen van Arsenal en Man Utd tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Arsenal vs. Manchester United staat zondag om 17:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Arsenal: nog niet bekend

⚪️ Opstelling Manchester United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Arsenal vs. Manchester Utd

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor ArsenalManchester United terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Arsenal Man Utd Premier League zondag 3 september 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏆Manchester City93✅ ✅ ✅
2 🏁West Ham United73✅ ✅ ➖
3 🏁Tottenham Hotspur73✅ ✅ ➖
4 🏁Liverpool73✅ ✅ ➖
5 🏳️Arsenal73➖ ✅ ✅
6 🏳️Brighton & Hove Albion63❌ ✅ ✅
7 🏴Aston Villa63✅ ✅ ❌
8Manchester United63✅ ❌ ✅
9Brentford53➖ ✅ ➖
10Chelsea43✅ ❌ ➖
11Crystal Palace43➖ ❌ ✅
12Fulham43➖ ❌ ✅
13Newcastle United33❌ ❌ ✅
14Nottingham Forest33❌ ✅ ❌
15Wolverhampton33✅ ❌ ❌
16Bournemouth13❌ ❌ ➖
17Sheffield United03❌ ❌ ❌
18 🚩Burnley02❌ ❌
19 🚩Luton02❌ ❌
20 🚩Everton03❌ ❌ ❌

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.