Arsenal – Liverpool: live kijken op tv en online | 7 januari 2024 | FA Cup

Yes, het is weer tijd voor voetbal! En dit keer staat er een knaller van een match op het programma in de FA Cup, de hoogste bekercompetitie van onze overzeese oosterburen. Benieuwd wanneer en waar je Arsenal – Liverpool kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zondag 7 januari 2024 om 17:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg: het Emirates Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Arsenal – Liverpool online kijken: live stream op zondag 7 januari 2024 om 17:30 uur

De derde ronde van de Engelse FA Cup is inmiddels in volle gang. Dit seizoen worden de uitzendingen wederom door Ziggo Sport verzorgd. Ook de match tussen het team uit Arsenal (Londen) en de tegenstanders uit Liverpool wordt zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden via het hoofdkanaal Ziggo Sport, zo blijkt uit de programmagids. Je kunt de wedstrijd via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Arsenal – Liverpool bij Ziggo Sport. Via dit kanaal wordt deze wedstrijd in de derde ronde van de FA Cup in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar als ‘Select’ via andere providers als KPNOdido en Canal Digitaal.
🔀 ViaplayJe kunt hier bij Viaplay kijken naar alle wedstrijden uit de Engelse Premier League en de EFL Cup, maar de uitzendrechten van de FA Cup hebben zij voor de Nederlandse markt niet in handen.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoStreamingdienst Amazon Prime Video biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kijk je veel sport, waaronder Formule 1, hockey, Premier League- en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn deze wedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen als deze worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Arsenal en Liverpool tijdens deze wedstrijd in de FA Cup

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Arsenal vs. Liverpool staat zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Arsenal: nog niet bekend

🟢 Opstelling Liverpool: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van Arsenal FC vs. Liverpool FC

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Arsenal Liverpool FA Cup 7 januari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de FA Cup in 2023/24 op tv en online kijken met een live stream

De FA Cup is dit jaar weer in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET lineair uitgezonden wedstrijden van Europees voetbal en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.