Laatste seizoen (8) van Arrow is begonnen op Netflix – elke maandag een nieuwe aflevering

Arrow (Netflix) stopt na 8 hele succesvolle seizoenen! Na acht seizoenen is het over en uit met de populaire serie Arrow op Netflix, want helaas stopt het verhaal nu. Oliver Queen zal een einde maken aan zijn leven als “vigilante” en keert niet meer terug na het achtste seizoen, dat 10 afleveringen zal tellen en in de herfst van dit jaar wordt uitgezonden. Groot Arrow fan? Alle seizoenen van Arrow vind je hier!

Arrow (Netflix) Verhaal

Iedereen dacht dat miljardair Oliver Queen dood was. Wanneer hij terugkeert naar zijn thuis in Starling City na vijf jaar op een verlaten eiland in de Pacifische Oceaan verbergt hij het effect dat zijn verleden op hem heeft gehad terwijl hij toenadering zoekt tot zijn ex, Laurel. Overdag gaat hij door met waar hij gebleven was in zijn leven voor zijn verdwijning als flirt. Maar ’s nachts komt zijn alter ego als Arrow tevoorschijn en werkt hij eraan om de fouten van zijn familie recht te zetten en de stad te herstellen in de oude glorie. De vader van Laurel, Detective Quentin Lance, maakt zijn missie aanzienlijk moeilijker. Quentin is er namelijk op uit Arrow achter de tralies te zetten. Arrow wordt op IMDb beoordeeld met een 7.7 uit 10 en wordt sinds 2012 uitgezonden.

Alle seizoenen van Arrow vind je hier!

Stephen Amell Twitter

Via zijn Twitter account maakte Stephen Amell, de acteur die Oliver Queen speelt in de serie Arrow, het treurige nieuws bekend. Hij laat weten dat het spelen van Oliver de grootste professionele belevenis uit zijn leven was, maar dat je niet altijd een superheld kan zijn. Hij laat weten dat Arrow deze herfst met 10 afleveringen terug zal komen en bedankt de fans voor de prachtige tijd.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.