Arrested Development seizoen 5 (II) nu op Netflix Nederland

Nu staat Arrested Development seizoen 5 op Netflix Nederland. De populaire serie is een kijkcijferkanon op Netflix. De nieuwste seizoenen zijn daarnaast ook hier te halen.

Arrested Development Netflix

Michael Bluth moet in Orange County blijven en het vastgoedbedrijf van zijn familie overnemen nadat zijn vader, George Bluth Sr., naar de gevangenis moet voor witteboordencriminaliteit. Hij probeert de wensen en behoeften van zijn verwende en excentrieke familie te balanceren terwijl hij tegelijkertijd een goed rolmodel probeert te zijn voor zijn zoon, George Michael.

Arrested Development krijgt een bijzonder hoge score van 8.9 uit 10 op IMDb en een score van 76% op Tomatometer. Alle seizoenen van Arrested Development hier te halen.

Twitter Bekendmaking NetflixNL

Op Twitter liet Netflix Nederland eerder al weten weten dat het tweede deel van het vijfde seizoen van Arrested Development vanaf 15 maart 2019 op de streamingdienst te zien zal zijn. Dat laat het account weten door te posten: ‘Geen familie is perfect, maar niemand kan tippen aan de familie Bluth. Vanaf 15 maart.’

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Wanneer komt deel 2 van Arrested Development seizoen 5 op Netflix Nederland?

Het tweede deel van Arrested Development seizoen 5 is vanaf 15 maart 2019 op Netflix Nederland te zien.Arrested Development Netflix seizoen 5