Hitfilm ‘Argylle’ is nu al in je eigen thuisbioscoop gearriveerd

De regisseur van de Kingsman-films was in 2024 terug. Zijn nieuwe prent heet Argylle en draait om een schrijfster van spionageromans die de toekomst lijkt te kunnen voorspellen. De film schitterde in de tweede maand van het jaar op het witte doek, maar nu is het de beurt aan streamers. Pathé Thuis heeft de film vandaag aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Argylle’ is nu al te streamen

Op 1 februari verscheen Argylle op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm gekomen is. Pathé Thuis heeft de actiekomedie vanmorgen als Premium-titel aan het aanbod toegevoegd. Vanaf nu kun je hem kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en de film dan voor een lagere prijs te huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Argylle en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van ‘Argylle’

Elle Conway leeft een teruggetrokken bestaan als schrijfster van spionageromans. Als ze op een dag op weg is naar haar ouders, wordt ze in de trein overvallen door een geheim agent. Hij vertelt haar dat haar boeken wel érg realistisch lijken: ze voorspellen wat er bij een echte spionagedienst staat te gebeuren. De wereld zit vol mensen die haar nieuwe manuscript maar al te graag in handen willen krijgen. Maar wat is echt en wat is nep? En wie is geheim agent Argylle nou écht?

Argylle zit bomvol met grote acteurs. Onder meer Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson, John Cena en Dua Lipa zijn te zien. Ook achter de schermen is er genoeg kwaliteit, want de regisseur is Matthew Vaughn, die eerder de Kingsman-films maakte.

→ De Kingsman-films nog een keer zien? Bekijk de drie films direct op Disney+ 🍿

Verhaal en trailer van de film

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller. Bryce Dallas Howard (Jurassic World-franchise) vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de bank zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken – over geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagenetwerk te ontmantelen – steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis. Samen met Aiden (Oscarwinnaar Sam Rockwell), een spion met een kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen.


Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.