Argentinië – Peru: live kijken op tv en online | 30 juni 2024 | Copa América

In de continentale voetbalcompetitie ten westen van ons—de Copa América—is de groepsfase aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Argentinië – Peru kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 30 juni 2024 om 02:00 uur Nederlandse tijd in het Hard Rock Stadium in de stad Miami Gardens (Florida) in de Verenigde Staten. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Argentinië – Peru online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 30 juni 2024 om 02:00 uur Nederlandse tijd

Het is tijd voor de groepsfase van de Copa América 2024 in de Unites States of America. De uitzendingen worden dit toernooi door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit en de tegenstanders uit wordt zondag om 02:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten van dit eindtoernooi per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Argentinië – Peru bij Viaplay. Alleen hier worden alle wedstrijden uit de Copa América van 2024 in Nederland uitgezonden.
🔀 CANAL+Bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ kun je momenteel gratis ESPN kijken binnen het pakket met tv-zenders. Daardoor stream je er voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer. Dit toernooi is echter niet in het aanbod opgenomen. Wel kun je de streamingdienst nu 7 dagen gratis uitproberen. 👉 Ga meteen naar voetbal op CANAL+.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit streamplatform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoDe streamingdienst van Amazon, beter bekend als Prime Video, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Copa América worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Argentinië en Peru tijdens deze wedstrijd in de Copa América

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Copa América. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen vs. staat zondag om 02:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🇦🇷 Opstelling Argentinië: nog niet bekend

🇵🇪 Opstelling Peru: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd tussen Argentinië vs. Peru

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Argentinië – Peru terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform kan met elke match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Argentinië Peru Copa América 30 juni 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.