Waar kun je de serie ‘Arcadia’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Arcadia (2023) online kijken kunnen. In de dystopische serie bevinden we ons in een maatschappij waarin gewerkt wordt met burgerscores. Hoe hoger je score, hoe beter je positie in de samenleving. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Arcadia’ (2023) online kijken?

Dit programma was in maart 2023 te zien in Nederland. Naast de uitzendingen op televisie kun je sinds die datum ook alle acht afleveringen online vooruitkijken. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten Arcadia momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Arcadia bij NLZIET. De serie is hier vanaf 19 maart 2023 elke zondag live te zien via de NPO, maar je kunt ook alle acht afleveringen reclamevrij vooruitkijken. Als je je nu aanmeldt, dan kun je 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Arcadia. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Arcadia’ (2023)

De Nederlands-Vlaamse fictieserie speelt zich af in een samenleving met burgerscores: Arcadia. Hoe hoger je score, hoe beter je leven. De serie volgt de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kan leiden in Arcadia. Alles verandert als blijkt dat vader Pieter heeft gefraudeerd met de scores van hun dochters. Als straf wordt hij verbannen naar de buitenwereld, een plek waar bijna niemand het overleeft. Zijn vrouw en vier dochters blijven achter en krijgen strafpunten voor zijn fraude. Met als gevolg dat al hun privileges komen te vervallen. Hoe houdt de familie zich staande in deze nieuwe samenleving die perfect zou moeten zijn, maar vol bedrog en verraad blijkt te zitten? Kiezen ze voor elkaar? Of ieder voor zichzelf? 

Streaming informatie over de serie

TitelArcadia
SoortSerie
Jaar2023
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurTim Oliehoek
CastMelody Klaver, Natali Broods, Gene Bervoets, Monic Hendrickx, Maarten Heijmans, Ellie de Lange, Wim Opbrouck, Gijs De Corte, Aus Greidanus

Veelgestelde vragen


Synopsis: KRO-NCRV

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.