Aquaman (2018) met Jason Momoa staat nu op Netflix

Netflix zet weer heel wat nieuwe topfilms en -series online deze maand, waaronder ook de populaire film Aquaman met de geliefde Jason Momoa in de hoofdrol! Sinds zaterdag 17 oktober 2020 is Aquaman op Netflix Nederland te zien. Hieronder vind je de trailer en meer informatie over de film. Veel kijkplezier!

Aquaman (2018) op Netflix Nederland

Onder de nieuwe films en series op Netflix in oktober vallen deze maand bijvoorbeeld Fifty Shades Darker, maar ook nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Undercover en de vervolgfilm op het kerstverhaal The Christmas Chronicles 2. Verder kun je ook genieten van de gloednieuwe films Bad Boys for Life en Little Women, beiden begin dit jaar nog in de bioscoop te zien. Hieronder vind je echter meer informatie over de nieuwste toevoeging aan het aanbod van Netflix Nederland: Aquaman (2018) met Jason Momoa vanaf zaterdag 17 oktober 2020!

Verhaal

Arthur Curry (Jason Momoa), half menshelft Atlantisch, gaat op een reis van zijn leven. Dit avontuur dwingt hem niet alleen om in het reine te komen met zijn echte identiteit, maar het dwingt hem ook om te ontdekken of hij zijn eigen lot waardig is: koning worden.

Trailer

Bekijk nu de trailer van Jason Momoa’s film Aquaman uit 2018.


Details van de film

Titel: Aquaman
Soort: Film
Jaar: 2018
Duur: 2 uur en 23 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Familie
IMDb: 6.9 uit 352,873 stemmen
Regisseur: James Wan
Schrijvers: David Leslie Johnson-McGoldrick, Will Beall
Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.