‘Aquaman and the Lost Kingdom’ is nu al te streamen

Aquaman loopt nog steeds gevaar in Aquaman and the Lost Kingdom. Opnieuw moet hij het opnemen tegen Black Manta, die deze keer sterker is dan ooit. Hoe het de superheld vergaat zie je in de nieuwe film, die vanaf vandaag op Pathé Thuis te koop en te huur is.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Aquaman and the Lost Kingdom’

Jason Momoa is terug als Arthur Curry in Aquaman and the Lost Kingdom. Inmiddels is hij de koning van Atlantis en heeft hij een baby met Mera. Maar het gevaar dreigt nog steeds, want de stad wordt aangevallen door Black Manta. De piraat is nog altijd uit op wraak en meedogenlozer dan ooit. Aquaman móét hem verslaan en schakelt de hulp in van zijn broer Orm.

Na Aquaman uit 2018 is voor het vervolg opnieuw de gouden combinatie samengebracht: vóór de camera’s Jason Momoa als Arthur Curry, achter de camera topregisseur James Wan. Ook Amber Heard is er weer bij als Mera, maar na als het gedoe van haar rechtszaak met Johnny Depp is haar rolletje erg klein. Hieronder bekijk je de spectaculaire eerste beelden.

‘Aquaman and the Last Kingdom’ nu als Premium-film te zien

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de film, dan kun je nu terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. De film is hier vanaf vandaag, maandag 5 februari, beschikbaar als Premium-film. Je kunt hem dus kopen en huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Aquaman and the Lost Kingdom en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Nadat het Black Manta eerder niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.

TitelAquaman and the Lost Kingdom
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Wan
CastJason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Randall Park

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.