‘Aquaman and the Lost Kingdom’ staat nu op HBO Max

De bioscopen stroomden in 2018 vol voor Aquaman, dus toen de superheld in 2023 terugkeerde op het grote scherm zaten veel filmliefhebbers ook weer klaar. Mocht jij hem nou gemist hebben op het witte doek, dan hebben we goed nieuws voor je. Aquaman and the Lost Kingdom staat vanaf vandaag op HBO Max.

HBO Max heeft ‘Aquaman and the Last Kingdom’ toegevoegd aan het aanbod

Aquaman and the Lost Kingdom verscheen enkele weken voor de jaarwisseling op het witte doek. Het was dus de perfecte kerstvakantiefilm. Streamers wisten al dat hij in de toekomst naar HBO Max zou komen, immers kun je daar het eerste deel ook kijken, maar het was nog even afwachten wanneer het zover zou zijn. Nu heeft HBO Max eindelijk de superheldenfilm beschikbaar gesteld om zonder aanvullende kosten te streamen. Dit is mogelijk sinds de ochtend van dinsdag 27 februari.

De film verscheen eerder op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Daar kun je hem sinds maandag 5 februari kopen en huren als Premium-film. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt, maar per titel betaalt.

Dit is het verhaal van ‘Aquaman and the Lost Kingdom’

Jason Momoa keert terug als Arthur Curry in Aquaman and the Lost Kingdom. Hij is nu de koning van Atlantis en heeft samen met Mera een baby. De rust wordt echter verstoord wanneer de stad opnieuw wordt bedreigd door Black Manta, een onverbiddelijke piraat die uit is op wraak. Hij is meedogenlozer dan ooit. Om hem te kunnen verslaan, roept Aquaman de hulp in van zijn broer Orm.

Na het succes van Aquaman uit 2018 brengt het vervolg opnieuw de sterke combinatie van Jason Momoa voor de camera en James Wan als regisseur samen. Amber Heard keert ook terug als Mera, hoewel haar rol is verkleind na haar juridische strijd met Johnny Depp.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Nadat het Black Manta eerder niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.

TitelAquaman and the Lost Kingdom
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Wan
CastJason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Randall Park

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.