Apple TV+ gelanceerd in Nederland

Apple is nu eindelijk de strijd aangegaan met de andere streamingdiensten. Vanaf 1 november 2019 staat Apple TV+ online! Ze gaan de strijd aan met onder andere Videoland, Disney+ en Amazon Prime Video tegen marktleider Netflix. De streamingdienst is te vinden op tv.apple.com en is verkrijgbaar tegen een prijs van €4.99 per maand na een gratis proefperiode van 7 dagen.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Kwaliteit van Apple TV+

Het kenmerk kwaliteit kunnen we op meerdere manieren opvatten. Als we hebben over kijkgemak en aanbod zijn er in ieder geval een paar interessante zaken aanwezig op de nieuwe streamingdienst van Apple:

  • 4K HDR en Dolby Atmos: voor de ideale streambeleving zijn dit inmiddels vereisten. Apple ondersteunt de technologische hoogstandjes.
  • Nooit advertenties: Apple TV+ zal nooit advertenties vertonen aan de kijkers. Dat is een belofte vanuit Apple.
  • Delen met 6 familieleden: het account van je Apple TV+ is te delen met maximaal 6 familieleden. Als je dus om de beurt elk jaar een nieuwe iPhone koopt zit je al snel aan een gratis abonnement voor langere tijd. Pluspuntje!
  • Downloaden en online kijken: gelukkig, downloaden is ook bij Apple TV+ mogelijk! Kijk je films en series lekker onderweg als je geen internet hebt door ze van tevoren op je toestel te zetten.
  • Elke maand nieuwe Apple Originals: net als Netflix, Amazon, Videoland, Disney en eigenlijk elke andere provider van streamingdiensten zal Apple ook met exclusieve content komen op Apple TV+.
  • Directe link met Apple TV: deze hadden we natuurlijk kunnen verwachten. Je kijkt eenvoudig Apple TV+ via je Apple TV kastje.

Aanbod Apple TV+

Na 7 gratis proefdagen kun je dus voor een bedrag van €4.99 per maand genieten van het aanbod van de streamingdienst. Maar er is nog een extra cadeautje voor iedereen die een nieuw Apple product aanschaft. Bij elke nieuwe aanschaf krijg je een jaarabonnement op Apple TV+ gratis! Dat geldt voor een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, of Apple TV. Momenteel is het complete aanbod van de streamingdienst te vinden op de pagina Apple TV+ aanbod.

Nieuws Apple TV+

Ook heeft Streamwijzer een speciale pagina voor al het nieuws over nieuwe releases op Apple TV+ aangemaakt. Houd hiervoor de pagina Apple TV+ in de gaten.