Kan ik Disney+ kijken via een app op de Apple TV?

Hoe kan ik Disney+ kijken via een app op de Apple TV?

Gelukkig is het erg eenvoudig om via de Apple TV naar Disney+ te kijken! Ga naar de App Store via je apparaat en zoek op Disney Plus. Je kan dan direct de app op je Apple TV installeren, mits je versie van de Apple TV recent genoeg is. Daarna log je in met je gegevens via de app en kun je meteen beginnen met het streamen van je favoriete films en series.

Naast de Apple TV zijn er nog veel meer manieren om Disney+ te kijken via je TV. Wij helpen je een handje op weg door verschillende eenvoudige manieren uit te leggen om films en series van Disney Plus te streamen naar het grote scherm! Ook kun je via AirPlay altijd eenvoudig je scherm casten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ app op Samsung Smart TV

Veel fans vroegen zich af wanneer het mogelijk zou worden om een app te downloaden op de Samsung Smart TV, zoals bij Netflix en Videoland. Eerder liet Disney al weten dat ze er hard mee bezig waren en dat de app naar verwachting voor de officiële lancering van Disney+ op 12 november zou volgen. Nu heeft Disney vanaf 31 oktober de app openbaar gemaakt voor een deel van de Samsung Smart TV’s. Welke TV’s dit zijn en wanneer de rest volgt vermelden we in het artikel over de Disney+ app op de Samsung Smart TV.

Zo kijk je Disney Plus op een Smart TV

Heb je een web browser app op je Smart TV? Die kun je gelukkig nu al wel inzetten om Disney+ te streamen! Meerdere kijkers hebben aangegeven dat het mogelijk is via de web browser naar de website van Disney+ te gaan en in te loggen. Vervolgens kan, ietwat minder gebruiksvriendelijk maar alsnog naar toebehoren, gewoon naar alle films en series gekeken worden!

  1. Open het menu van je Smart TV.
  2. Ga naar de web browser app.
  3. Ga naar www.disneyplus.com.
  4. Log in bij je account.
  5. Veel plezier met streamen!

Casten van de Disney+ app naar je televisie

Behalve deze gratis optie is het met een Apple TV of Chromecast ook heel eenvoudig om een film of serie vanaf Disney+ op een ander apparaat (zoals laptop, tablet of mobiel) op je televisie af te spelen.

Alle films en series op de streamingdienst

Wil je zelf beoordelen of het aanbod van Disney+ aantrekkelijk genoeg is? Bestudeer dan zelf de volledige lijst van het Disney+ aanbod of bekijk hieronder de ruim drie uur durende trailer van de lancering van alle titels op Disney+.