Apple App Store biedt geen levenslange korting op HBO Max (+ oplossing)

Heb je een apparaat van Apple en wil je via de App Store een abonnement op HBO Max nemen? Let dan op, want de levenslange korting van 50% die geldt voor wie zich aanmeldt tussen 8-31 maart wordt daar niet toegepast. Ga via de onderstaande paarse knop naar de website van HBO Max om daar een abonnement af te sluiten, zodat je wél toegang krijgt tot de aanbieding.

Geen levenslange korting van 50% op HBO Max bij aankoop via de Apple App Store

De prijs van een abonnement op HBO Max in Nederland is met €5,99 – €7,99 al bijzonder scherp, maar HBO Max wil graag de Nederlandse markt betreden met een nóg scherper aanbod. Je krijgt nu een levenslange korting van 50% als je beslist om tussen 8 en 31 maart een abonnement op de streamingdienst te nemen.

Deze korting wordt, als het goed is en de opstartproblemen voorbij zijn, toegepast op alle apparaten waarop je een abonnement kunt afsluiten. De enige uitzondering is een aankoop via de Apple App Store. Daar geldt de levenslange korting niet. In de onderstaande tweet verklaart HBO Max dat. Onder de tweet lees je hoe je alsnog de aanbieding van 50% kunt claimen.

Stap voor stap: zo krijg je wél 50% korting voor de rest van je leven bij HBO Max

Dit is natuurlijk vervelend, maar gelukkig zijn er nog eenvoudige opties om alsnog de korting te claimen. Dat kan namelijk gewoon via je browser. Volg de stappen hieronder om een abonnement op HBO Max te nemen met levenslang 50% korting.

  1. Klik op de grote paarse knop met ‘Abonneer je nu’
  2. Kies welk abonnement voor jou het meest interessant is (zie: verschillen tussen ‘Basic’ en ‘Standard’)
  3. Vul je accountgegevens in
  4. Kies een betalingsmethode
  5. Begin met streamen, veel kijkplezier!

Geen tijdelijk probleem, want de kortingsactie op in-app aankopen bij Apple devices staan niet op de planning

Mocht je je overigens afvragen of dit gemis van de korting de komende tijd nog wordt verholpen, dan hebben we helaas slecht nieuws. In de onderstaande tweet is namelijk te lezen dat de kortingsactie niet op de planning staat voor in-app aankopen op Apple devices, zo laat het officiële account van de videodienst van WarnerMedia weten.