Abonnement op Amazon Prime Video via de App Store voor maar €2.49 per maand

Wellicht heb je het al van horen zeggen, maar het is mogelijk om via Apple’s App Store een abonnement op streamingdienst Amazon Prime Video te nemen die nóg lager ligt dan de gebruikelijke prijs van €2.99 per maand. Bij de App Store betaal je namelijk maar €2.49 per maand, maar krijg je wel minder voordelen. Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Amazon Prime Video abonnement in de Apple App Store

Als je via de bovenstaande rode knop een abonnement op Amazon Prime Video afsluit, kun je 30 dagen gratis kijken en vervolgens voor slechts €2.99 per maand (!) naar alle films en series in het aanbod kijken. Dit is de prijs die sinds de lancering van Amazon in Nederland geïntroduceerd is in Nederland om de strijd aan te gaan met streamingdiensten als Netflix, Videoland, Disney+ en andere video on demand-platforms.

Door via Apple’s App store een abonnement af te sluiten betaal je dus €0.50 cent minder per maand. Niet iedereen heeft echter een Apple telefoon, dus niet alle kijkers hebben deze optie. Daarnaast krijg je naast Prime Video geen toegang tot de overige voordelen van een Prime abonnement, waaronder Prime-verzending, Twitch Prime en Amazon Photos.

De keuze is dus aan jou of je wilt gaan voor het (gratis proef)abonnement bij Amazon Prime Video via de website met alle Prime voordelen of via Apple’s App Store zonder de Prime voordelen. Hieronder geven we een verdere verklaring over het stappenplan om Amazon Prime Video via de App Store te nemen.

Stap voor stap: abonnement op Amazon Prime Video via de App Store voor €2.49 per maand

Benodigde tijd: 1 minuut

Op deze manier sluit je via Apple’s App Store een abonnement af bij Amazon Prime Video voor €2.49 per maand.

 1. Ga naar de App Store

  Deze vind je op een Apple apparaat zoals de Mac, Macbook, iPad of iPhone.

 2. Zoek in de zoekbalk naar Amazon Prime Video

  Als je de app hebt gevonden, kun je hem aanklikken.

 3. Download de app

  Je installeert de app nu op je Apple apparaat.

 4. Sluit een abonnement af via de App Store

  Op deze manier word je maandelijks via je betaalgegevens in de App Store gefactureerd. Een gratis virtuele bunq creditcard is beschikbaar als betalingsmethode voor de App Store, maar ook voor Amazon Prime Video via de officiële website.

Prepaid creditcard voor betaling Apple of Amazon Prime Video

Bij het afsluiten van een abonnement via de officiële website van Amazon Prime Video, wordt ons vaker gevraagd naar de betalingsmethodes. Er is namelijk een creditcard vereist voor dit proces. Gelukkig kun je een gratis virtuele bunq creditcard aanvragen die je zowel als betalingsmethode voor Amazon Prime Video als voor de App Store kunt gebruiken. In meer detail leggen we dit uit in ons artikel over de betalingsmethodes voor Amazon Prime Video, maar hieronder wordt het ook in het kort door ons uitgelegd.

Aanrader: de gratis virtuele bunq creditcard

Met de gratis virtuele bunq creditcard kun je zelf geld op je pas zetten en heb je dus geen schulden of kredietchecks. Je hebt minstens één fysieke pas inbegrepen en het werkt met Apple Pay en Google Pay.

Stap voor stap uitleg voor Amazon Prime Video met een prepaid creditcard

Ben je eruit? Goed, dan kun je nu aan de slag met het aanvragen van je abonnement! Via de onderstaande afbeelding vind je in drie eenvoudige stappen hoe je je aanmeldt voor Amazon Prime Video en je betalingsgegevens verifieert met je gloednieuwe prepaid creditcard. Veel kijkplezier!

Uitleg prepaid creditcard Amazon Prime Video
In zes eenvoudige stappen kun je naar Amazon Prime Video kijken met de hulp van de gratis virtuele bunq creditcard