Actiethriller ‘Apex’ (2021) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Een splinternieuwe actiethriller heeft het bij Pathé Thuis weten te schoppen tot de Movie of the Week: de in 2021 verschenen film Apex met Bruce Willis. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Apex ismomenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Apex (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was een andere titel nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 2 van 2022 is Apex de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Edward Drake en heeft in de cast sterren als Bruce Willis, Neal McDonough, Alexia Fast en Corey Large. Deze week is Apex maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €4,99. Je hebt tot en met maandag 17 januari 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen. Ga direct naar Apex bij Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van ‘Apex’ (film, 2021)

Vijf jagers worden betaald om te jagen op een man op een onbewoond eiland, totdat blijkt dat zij zelf de prooi zijn.

TitelApex
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 29 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb3,1 uit 3.500 stemmen
RegisseurEdward Drake
CastBruce Willis, Neal McDonough, Alexia Fast, Corey Large, Nels Lennarson, Megan Peta Hill, Trevor Gretzky, Adam Huel Potter, Joe Munroe
APEX - Official Trailer

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Apex uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €4,99 (HD) / €5,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.