Staat of komt ‘Anyone But You’ op Amazon Prime Video?

Dol op romcoms? Dan mag je Anyone But You zeker niet missen. Deze film met Sydney Sweeney en Glen Powell combineert de populaire tropes enemies to lovers en fake dating. Verwacht dus een hele hoop humor en romantiek. Maar waar kun je hem eigenlijk streamen? Veel mensen vragen zich af of Anyone But You op Amazon Prime Video staat of komt. In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Anyone But You’ op Amazon Prime Video?

In januari 2024 verscheen de romcom Anyone But You op het witte doek. Veel liefhebbers hebben dus al een bezoekje aan de bioscoop gebracht, maar misschien hou jij er meer van om films vanuit huis te bekijken. Dan is het wel belangrijk om te weten waar je de romantische komedie kunt streamen.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Amazon Prime Video de uitzendrechten van Anyone But You bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘Anyone But You’ online kijken?

Anyone But You is voorlopig dus nog niet op Amazon Prime Video te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Anyone But You bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 4 maart 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment dus niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Anyone But You niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAnyone But You is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van de film

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.