Romcom ‘Anyone But You’ kijk je nu vanuit je eigen thuisbioscoop

Romcom-liefhebber? Dan is er een grote kans dat je de afgelopen tijd een bezoekje aan de bioscoop hebt gebracht. Anyone But You schitterde namelijk op het witte doek en dat betekent dat we werden getrakteerd op een ouderwetse romantische komedie, vol met grote tropes als enemies to lovers en fake dating. Mocht je de film gemist hebben, dan is dit je kans hem toch te zien. Hij is nu te huur op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Hier gaat ‘Anyone But You’ over

Anyone But You vertelt het verhaal van Ben en Bea, die een veelbelovende eerste date beleven. Door een misverstand komt er echter een abrupt einde aan hun prille romance. Hun wegen kruisen opnieuw wanneer ze beiden uitgenodigd zijn voor dezelfde bruiloft, waar ze door omstandigheden gedwongen worden om meer tijd met elkaar door te brengen.

Hun aanhoudende gekibbel dreigt de feestelijkheden te overschaduwen, dus besluiten ze zich voor te doen als een koppel om de vrede te bewaren. Deze façade leidt tot allerlei komische situaties en zorgt ervoor dat ze gaan twijfelen of ze niet tóch bij elkaar horen.

3 redenen om ‘Anyone But You’ te kijken

1️⃣ Anyone But You heeft een sterke cast, met hoofdrollen voor Euphoria-actrice Sydney Sweeney en Top Gun: Maverick-acteur Glen Powell. Volgens veel kijkers en critici zit het met de chemie tussen de twee goed, wat natuurlijk een vereiste is voor een goede romcom.

2️⃣ Het script van de film is losjes gebaseerd op de klassieker Much Ado About Nothing van Shakespeare. Dit zorgt voor een interessante verhaallijn waarin misverstanden en conflicten een grote rol spelen, maar dan in een modern jasje.

3️⃣ Kijkers waren razend enthousiast over de film. Zo hoor je in recensies vaak dat Anyone But You veel weg heeft van de vroege 2000-romcom, iets wat als een groot compliment kan worden beschouwd. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties op social media.

‘Anyone But You’ staat nu op Pathé Thuis

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de film en hem nog niet gezien hebben (of voor een tweede keer willen kijken): sinds maandag 18 maart kun je Anyone But You zonder abonnement huren bij Pathé Thuis.

Wil je weten welke bioscoopfilms er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.