Waar kun je de film ‘Anyone But You’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Anyone But You (2023) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe romcom worden aartsrivalen Bea en Ben met elkaar opgezadeld op een bruiloft in Australië. Ze besluiten te doen alsof ze een stelletje zijn. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Anyone But You’ (2023) online kijken?

Anyone But You draaide in januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Anyone But You bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 4 maart 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Anyone But You niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAnyone But You is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Anyone But You’ (2023)

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

Streaming informatie over de film

TitelAnyone But You
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurWill Gluck
CastGlen Powell, Sydney Sweeney, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths, Bryan Brown

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.