Staat of komt ‘Anyone But You’ (2023) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

In 2024 maakte de Amerikaanse romcom een verrassende comeback op het witte doek met Anyone But You. Sydney Sweeney en Glen Powell spelen hierin twee gezworen vijanden die hun families willen misleiden door een stelletje te spelen. Veel mensen vragen zich af of Anyone But You op Netflix komt. En waar kun je de romcom anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Anyone But You’ op Netflix?

Januari 2024 was de maand waarin men massaal naar de bioscoop vertrok om van de nieuwe romcom Anyone But You te genieten. De film is dus een echte hit op het witte doek, maar kun je hem ook al vanuit huis bekijken? Veel mensen vragen zich af of Anyone But You op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de romcom bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘Anyone But You’ online kijken?

Anyone But You is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

🔜 Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Anyone But You bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 4 maart 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Anyone But You niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAnyone But You is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

TitelAnyone But You
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurWill Gluck
CastGlen Powell, Sydney Sweeney, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths, Bryan Brown

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.