Het is zover: ‘Anyone But You’ komt binnenkort naar Netflix

Dit jaar startte voor de romcomliefhebber perfect, want in januari verscheen Anyone But You op het witte doek. Mocht jij hem gemist hebben in de bioscoop, dan hebben we goed nieuws voor je. Eindelijk komt de hitfilm namelijk naar het kleine scherm, want Netflix neemt hem in juli in hun aanbod op.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

3 redenen om ‘Anyone But You’ te kijken

1️⃣ In Anyone But You volgen we Ben (Glen Powell) en Bea (Sydney Sweeney). Na een veelbelovende eerste date komt er door een misverstand een abrupt einde aan hun prille romance. Hun wegen kruisen opnieuw wanneer ze beiden uitgenodigd zijn voor dezelfde bruiloft, waar ze door omstandigheden gedwongen worden om meer tijd met elkaar door te brengen. Om hun naasten op het verkeerde been te zetten, besluiten ze te doen alsof ze een stel zijn. Deze film heeft dus alle leuke tropes die je in een romcom verwacht, waaronder enemies to lovers en fake dating.

2️⃣ De cast is ontzettend sterk, met hoofdrollen voor Euphoria-actrice Sydney Sweeney en Top Gun: Maverick-acteur Glen Powell. Volgens veel kijkers en critici zit het met de chemie tussen de twee goed, wat natuurlijk een vereiste is voor een goede romcom.

3️⃣ Sowieso kon de film op positieve reacties rekenen. In veel recensies wordt Anyone But You vergeleken met de vroege 2000-romcom, iets wat als een groot compliment kan worden beschouwd. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties op social media.

‘Anyone But You’ komt in juli naar Netflix

Volgende maand is het zover. Netflix voegt Anyone But You op donderdag 18 juli toe aan het aanbod. Voor het eerst kun je de film dus zonder aanvullende kosten kijken. Het is overigens niet de enige grote titel die in juli zijn weg naar Netflix weet te vinden. Ook horrorfilm Barbarian (4 juli), dramafilm Babylon (6 juli) en klassieker Titanic (15 juli) staan op het programma.

Meer weten over de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Kun je niet wachten? Bekijk direct Anyone But You op Pathé Thuis 🥰

Meer informatie over de film

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

TitelAnyone But You
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurWill Gluck
CastGlen Powell, Sydney Sweeney, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths, Bryan Brown

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.