Krijgt de romcom ‘Anyone But You’ een vervolg?

Romcom-fans hebben de afgelopen weken allemaal een bezoekje aan de bioscoop gebracht, want Anyone But You schitterde op het grote scherm. Deze kersverse film combineerde leuke verhaalelementen als enemies to lovers en fake dating met een geweldige cast. En laat één van de castleden nou leuk nieuws hebben. Sydney Sweeney hintte onlangs in een interview namelijk naar een mogelijk vervolg. Is Anyone But You 2 in de maak?

Sydney Sweeney hint op mogelijk vervolg ‘Anyone But You’

Anyone But You was een grandioos succes. Op het witte doek was het een echte hit en veel kijkers waren er érg enthousiast over. Na zoveel jubelende reacties, zou je denken dat de weg naar een tweede deel open moet liggen. Hoofdrolspeelster Sydney Sweeney hint dan ook op een vervolg. In een interview met E! News, dat ze gaf omdat ze een rol speelt in de nieuwe film Madame Web, zei ze het volgende over de mogelijkheid op een tweede Anyone But You-film en de gesprekken die ze hierover met tegenspeler Glen Powell voert:

🗣️ “Ik kan niet al mijn geheimen prijsgeven. Maar Glen en ik, ik bedoel, we spraken vanmorgen nog met elkaar. We voeren gesprekken. Dus je weet het nooit. Je zult moeten afwachten.”
– Sydney Sweeney

Een tweede film is dus nog niet officieel aangekondigd, maar de mogelijkheden liggen wel open. Wat er dan in het tweede deel zou gebeuren, dat is nog niet bekend. Aan het einde van de eerste film (en hier komen spoilers!) zijn Bea en Ben natuurlijk gelukkig samen, terwijl ze elkaar eerst de hele bruiloft lang het bloed onder de nagels vandaan haalden. Maar ook in een relatie zijn er natuurlijk genoeg obstakels te overwinnen.

‘Anyone But You’ binnenkort al te streamen

Misschien ben je wel benieuwd naar Anyone But You, maar vind je het een tripje naar de bioscoop niet waard. In dat geval is het wachten op een online release. Maar wanneer is de romcom eigenlijk te streamen? De film komt heel snel naar TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem vanaf maandag 3 maart kunt vinden.

Wil je weten welke bioscoopfilms er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de film

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.