Waar kun je de documentaire ‘Antoon – Engel’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Antoon – Engel (2023) online kijken kunnen. Deze muzikale documentaire draait om de getalenteerde rapper en producer Antoon, die de hitlijsten bestormt met liedjes als Hyperventilatie, Vluchtstrook en Hallo. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘Antoon – Engel’ (2023) online kijken?

Antoon – Engel is sinds 21 april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Antoon – Engel bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe documentaire is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Antoon – Engel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Antoon – Engel’ (2023)

De muzikale film Antoon – Engel neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Vanaf het uitzinnige Ziggo Dome concert, waar hij zijn grootste hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet performde voor zijn uitzinnige fans, terug naar zijn vroege jeugd. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

ANTOON – ENGEL | OFFICIELE TRAILER

Streaming informatie over de film

TitelAntoon – Engel
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalNederlands
CategorieDocumentaire, Muziek
ProducentenJustus Verkerk, Luc Frantzen
CastAntoon

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de documentaire ‘Antoon – Engel’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de documentaire Antoon – Engel. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Antoon – Engel’?

    De documentaire Antoon – Engel draait om rapper en producent Antoon en zijn familie en vrienden, die allen langs zullen komen.


Synopsis: WW Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.