Nieuwe ‘Ant-Man’-film staat nú op Disney+ en dit vinden kijkers: “Star Wars, maar dan slecht”

Iets meer dan drie maanden na de bioscooprelease zijn ook Disney+-abonnees aan de beurt: vanaf vandaag is de nieuwe Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania te streamen. Iedereen die hem heeft bewaard voor thuis (of hem opnieuw wil kijken), kan dus nu terecht bij de streamingdienst van The Walt Disney Company. Veel kijkers gingen je al voor en de meningen zijn verdeeld over de kwaliteit van de film, zo blijkt uit de reacties van kijkers.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Een nieuw universum in ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’

Disney+ heeft Ant-Man and the Wasp: Quantumania op woensdag 17 mei aan het aanbod toegevoegd. In deze nieuwste film schittert Paul Rudd uiteraard als Ant-Man en is Evangeline Lilly weer te zien als The Wasp. Samen met Scotts dochter worden ze door een kwamtumrijk opgeslokt. Hierdoor komen ze in een nieuw universum terecht. Terwijl ze vreemde nieuwe wezens moeten verslaan, proberen ze een weg terug te vinden naar hun eigen wereld.

Dat de meningen over deze film verdeeld zijn, wordt al duidelijk uit de scores op Rotten Tomatoes. Critici zijn met een score van slechts 47% op de Tomatometer erg streng, terwijl de Audience Score met maar liefst 83% een stuk hoger ligt. Op IMDb krijgt de film een prima voldoende: een 6,2 uit ruim 133.000 stemmen. Het is volgens kijkers wel de minste film van de drie, want Ant-Man (2015) kreeg een 7,3 en Ant-Man and the Wasp (2018) een 7.

De meningen over ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ zijn verdeeld

Er zijn dus een hoop positieve en negatieve recensies te vinden op social media. Kijkers vinden het acteerwerk goed, het verhaal redelijk en de grapjes niet altijd leuk. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze Marvel-film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Disney+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.