‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ heeft eindelijk online releasedatum te pakken

Al sinds 2015 schittert Paul Rudd in de rol van Ant-Man en in 2023 kreeg dit personage eindelijk weer zijn eigen film. Je kunt de Marvel-titel dus pas een paar maandjes op het witte doek bewonderen, maar toch komt deze binnenkort al naar je eigen thuisbioscoop. En met binnenkort bedoelen we héél snel, want al op dinsdag 18 april is het zover. Dan voegt Pathé Thuis hem toe aan haar aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ komt op 18 april naar Pathé Thuis

Op dinsdag 18 april komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania dus naar Pathé Thuis. Als zij de film op die datum toevoegen kun je hem allereerst kopen. Vervolgens wordt het na enkele weken ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Pathé Thuis is een TVOD-streamingdienst. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt om hier naar films te kijken. Of Ant-Man and the Wasp: Quantuamania op 18 april ook naar Disney+ komt en dus zonder aanvullende kosten te streamen is, is op dit moment nog niet bekend.

Hier gaat de Marvel-film ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ over

Na Ant-Man in 2015 en Ant-Man and the Wasp in 2018 was het in februari 2023 eindelijk tijd voor een nieuwe film waarin superheldenpartners Scott Lang en Hope van Dyne terugkeren als de titulaire helden. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania worden zij opgeslokt door een kwamtumrijk, waardoor ze in een andere tijd en dimensie terechtkomen.

Paul Rudd is dus weer van de partij als Ant-Man en ook Evangeline Lilly (The Wasp), Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne) en Michael Douglas (Hank Pym) sluiten net als in de eerdere delen aan. De regie ligt in handen van Peyton Reed, die ook de twee andere films maakte. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Marvel Studios’ Ant-Man and The Wasp: Quantumania | New Trailer

Meer informatie over de film

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

TitelAnt-Man and the Wasp: Quantumania
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Sciencefiction
RegisseurPeyton Reed
CastPaul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.