Waar kun je de film ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) online kijken kunnen. Paul Rudd en Evangeline Lilly zijn terug als Ant-Man en The Wasp, die samen de Quantum Realm verkennen en vreemde nieuwe wezens leren kennen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ (2023) online kijken?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is sinds 15 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande films Ant-Man (2015) en Ant-Man and the Wasp (2018).

Disney+➡️ Bekijk direct Ant-Man and the Wasp: Quantumania bij Disney+. De film is hier sinds woensdag 17 mei te streamen. Daarnaast kun je op Disney+ tevens naar het eerste deel kijken en naar het tweede deel kijken.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Ant-Man and the Wasp: Quantumania bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 18 april 2023 toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de eerste twee films zijn hier te streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ant-Man and the Wasp: Quantumania nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ (2023)

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

Streaming informatie over de film

TitelAnt-Man and the Wasp: Quantumania
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Sciencefiction
RegisseurPeyton Reed
CastPaul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.