‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ komt binnenkort al naar Disney+

Disney+-abonnees kijken met smart uit naar de komst van de nieuwe Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania en binnenkort is het dan eindelijk zover. De streamingdienst heeft vandaag de online releasedatum bekendgemaakt: op woensdag 17 mei kun je de film met Paul Rudd streamen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Een nieuw universum in ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’

Ant-Man en The Wasp waren twee maanden geleden terug op het witte doek, nadat we de personages al goed konden leren kennen in Ant-Man (2015) en Ant-Man and the Wasp (2018). In dit nieuwe verhaal worden ze, samen met Scotts dochter, door een kwamtumrijk opgeslokt. Hierdoor komen ze in een nieuw universum terecht. Terwijl ze vreemde nieuwe wezens moeten verslaan, proberen ze een weg terug te vinden naar hun eigen wereld.

Uiteraard zijn Paul Rudd en Evangeline Lilly weer van de partij en worden zij bijgestaan door andere oude bekenden als Michelle Pfeiffer en Michael Douglas. Daarnaast zijn er in Ant-Man and the Wasp: Quantumania ook wat nieuwe gezichten te zien; zo maken Kathryn Newton (Lady Bird) en Jonathan Majors (Creed III) hun opwachting.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topacteurs Paul Rudd en Evangeline Lilly zijn terug in hun oude vertrouwde rollen
2️⃣ Enthousiaste kijkers belonen de film met een Rotten Tomatoes-score van 83%
3️⃣ Peyton Reed deed de regie en hij maakte ook de eerste twee films (naast afleveringen van The Mandalorian en New Girl)

‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ komt in mei naar Disney+’

We hoeven dus nog maar even af te tellen. Op woensdag 17 mei, iets meer dan drie maanden na de bioscooprelease op 15 februari, voegt Disney+ de gloednieuwe film toe. De streamingdienst houdt normaal een wachttijd tussen bioscoop- en online release aan van 49 dagen, maar met deze Marvel-film hebben ze bioscoopbezoekers dus iets langer de tijd gegeven.

In mei staan er overigens nog veel meer toffe titels op het programma. Benieuwd wat dan allemaal? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

TitelAnt-Man and the Wasp: Quantumania
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Sciencefiction
RegisseurPeyton Reed
CastPaul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.