Anorthosis Famagusta FC – Partizan Belgrado | Conference League 2021/2022 | Live stream donderdag 16 September 2021 om 21:00 uur

Het Europese voetbalfestijn van de UEFA Conference League is weer van start gegaan. Zou je graag de voetbalwedstrijd Anorthosis Famagusta FC – Partizan Belgrado van donderdag 16 September 2021 om 21:00 uur willen kijken? In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland of het buitenland deze wedstrijd van de Conference League 2021/2022 online kijken kunt. Dat kan met Nederlands commentaar zolang hij wordt uitgezonden door Veronica of anders met Engels commentaar. De wedstrijd wordt gespeeld in Groep B van de groepsfase.

Anorthosis Famagusta FC – Partizan Belgrado online kijken tijdens de Conference League 2021/2022 op donderdag 16 September 2021 om 21:00 uur vanuit Nederland

Inmiddels nemen steeds minder abonnees ook daadwerkelijk TV af, omdat het steeds gebruikelijker wordt om online naar je favoriete uitzendingen te kijken. De ene aanbieder zorgt ervoor dat er een goede online kijkomgeving is, de andere heeft dit minder hoog in de lijst van focuspunten staan.
De streamingdienst NLZIET is een samenwerking van de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV, waardoor je naar allerlei televisiekanalen online kunt kijken. Je kunt dit een maand lang gratis uitproberen. Dat is precies lang genoeg om heel wat toffe wedstrijden te bekijken. Als ze op televisie bij Veronica worden uitgezonden, kun je ze bekijken. Check het via de links hieronder.

Opties 1 & 2: wanneer de wedstrijd op TV wordt uitgezonden

1. NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is de Conference League 2021/2022 online live te bekijken en zelfs tot 7 dagen terug te kijken. Bekijk direct de Conference League 2021/2022 op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.
2. Ziggo GO: Bij Ziggo’s online kijkplatform kun je ook live de wedstrijden van de Conference League 2021/2022 bekijken. Bekijk direct de Conference League 2021/2022 op Ziggo GO.
De wedstrijd zal niet te zien zijn in het aanbod van grote internationale film- en seriestreamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Optie 3: wanneer de wedstrijd niet op TV wordt uitgezonden

3. Paramount+: Bij deze Amerikaanse streamingdienst worden alle Conference League wedstrijden uitgezonden. De kosten zijn $4,99 per maand, maar je kunt 7 dagen gratis kijken. Wel heb je hiervoor een goede VPN nodig:
  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar de Europa League bij Paramount+ of Conference League bij Paramount+ en begin met kijken! 🍿

Vanuit het buitenland met een VPN naar de voetbalwedstrijd Anorthosis Famagusta FC – Partizan Belgrado tijdens de Conference League 2021 kijken

Wordt de wedstrijd wel op de Nederlandse televisie uitgezonden maar woon of ben je in het buitenland? Dan kun je gelukkig alsnog naar Anorthosis Famagusta FC – Partizan Belgrado tijdens de Conference League van 2021/2022 kijken. Het stappenplan werkt dan vergelijkbaar met wanneer er geen Nederlandse televisie-uitzending van de wedstrijd is. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.
Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van de Conference League 2021/2022 vanuit de locatie waar je je nu bevindt.
  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de wedstrijd Anorthosis Famagusta FC – Partizan Belgrado bij NLZIET en begin met kijken! 🍿

Hoe laat beginnen de uitzendingen op TV en op het internet?

Een selectie van wedstrijden van de Conference League 2021/2022 wordt uitgezonden op de televisiezender Veronica. Dit is in de groepsfase altijd om 18:45 uur of om of om 21:00 uur Nederlandse tijd. Op welk kanaal van je televisie deze zender te vinden is, zie je in het zenderoverzicht van de providers hieronder.

Nederlandse voetbalteams in de Conference League 2021/2022

De Nederlandse voetbalteams die in Europa uitkomen zijn Ajax (Champions League), PSV (Europa League) en Feyenoord, AZ en Vitesse (Conference League). Ajax zit in een groep met Sporting Portugal, Besiktas en Borussia Dortmund. PSV speelt tegen Real Sociedad, Sturm Graz en AS Monaco. Feyenoord moet het opnemen tegen Maccabi Haifa, Slavia Praag en Union Berlin, terwijl AZ strijdt tegen Randers, Jablonec en CFR Cluj. Ten slotte voetbalt Vitessa tegen NS Mura, Stade Rennes en Tottenham Hotspur.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.