Waar kun je de serie ‘Anoniem’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Anoniem (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe Nederlandse crimeserie draait om een suffe geschiedenisleraar die door één incident verandert in een anonieme held. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Anoniem’ (2023) online kijken?

Het eerste seizoen van dit programma was in 2023 te zien op de Nederlandse televisie. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten Anoniem momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Anoniem bij NLZIET. De serie is hier nu volledig reclamevrij terug te kijken. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Anoniem. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Anoniem’ (2023)

In een tijd waarin de misdaad ons land in haar greep houdt en het systeem lijkt te falen, bevindt het leven van de depressieve geschiedenisleraar Jurre Jansen zich in een sleur. Zijn puberkinderen negeren hem, terwijl zijn echtgenote en officier van justitie Sarah achter een grote drugsbaas aanzit en meer op kantoor slaapt dan thuis. Als Jurre op een avond een meisje uit een gevaarlijke situatie bevrijdt, staat hij de volgende dag ineens bekend als de anonieme held op sociale media. Wanneer hij vervolgens ontdekt dat er in drugs wordt gehandeld op de middelbare school waar hij lesgeeft, besluit hij zijn leven radicaal om te gooien.

Streaming informatie over de serie

TitelAnoniem
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
CastJeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer, Mies van Rooijen, Sil van der Zwan, Xiorèse Romero, Teun Luijkx, Jouman Fattal, Tarikh Janssen, Amazone Gonsalves, Roeland Fernhout, Guido Pollemans, Aus Greidanus jr., Aus Greidanus sr., Marcel Hensema, Peter Blok, Hannah van Lunteren, Liza Macedo dos Santos

Veelgestelde vragen


Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.