ANNE+ seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De populaire Nederlandse serie ANNE+ over de lesbische twintiger Anne in Amsterdam is eindelijk op Netflix verschenen! Als je alle twee de seizoenen van de serie al direct bent gaan bingewatchen, ben je natuurlijk benieuwd naar een vervolg. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van ANNE+ seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van ANNE+ over?

De lesbische twintiger Anne gaat op zichzelf wonen in Amsterdam. Tijdens het eerste weekend in haar nieuwe woning blikt ze terug op haar turbulente liefdesleven tijdens haar studententijd en denkt ze na over hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

Titel: ANNE+
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Hanna van Vliet, Jade Olieberg, Eline van Gils
IMDb: 7.8 uit 164 stemmen

Wanneer komt ANNE+ seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas is op dit moment nog niets bekend over de komst van een mogelijk derde seizoen van ANNE+, maar wel weten we al dat er een speelfilm zal verschijnen! Dat liet de cast in deze video weten:

→ Vergelijkbare series met ANNE+ vind je hier 🍿

Komt er een ANNE+ seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de serie nog niet officieel met een derde seizoen is verlengd, is er ook nog niets met zekerheid te zeggen over deel 4. Zodra we hier meer over weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van ANNE+ seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer van een mogelijk derde seizoen van ANNE+, maar hieronder vind je wel eerdere beelden om alvast in de stemming te komen.