Annabelle Comes Home (film, 2019) | Nieuw op Amazon Prime Video

Horrorfans opgelet! We hebben inmiddels wel door dat Amazon Prime Video flink in de aankoop van kwaliteitsfilms aan het investeren is om de grote lancering van Amazon in Nederland te bevorderen. Na alle Harry Potter films heeft de streaminggigant er nu ook voor gekozen om de horrorfilm Annabelle Comes Home uit 2019 online te zetten. Deze was vorig jaar nog in de bioscoop te bewonderen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Heb je geen abonnement op Amazon Prime Video en wil je toch Annabelle Comes Home kijken? Neem dan een gratis proefabonnement van 30 dagen, haal de film hier op schijf of bekijk hem via Pathé Thuis of Ziggo On Demand.

Verhaal en trailer

Vastbesloten om Annabelle te behoeden voor nog meer ravage, sluiten de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren de bezeten pop op in de artefactenkamer van hun huis. Maar als de pop de boze geesten in de kamer wakker maakt, wordt het al snel een onheilspellende nacht van terreur voor de 10-jarige dochter van het koppel, haar vrienden en hun jonge baby-sitter.

ANNABELLE COMES HOME - Official Trailer

Annabelle Comes Home (2019) op Amazon Prime Video Nederland

Titel: Annabelle Comes Home
Jaar: 2019
Soort: film
Categorie: horror
Streamingdienst: Amazon Prime Video (30 dagen gratis kijken)
IMDb: 5.9
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Amazon Prime Video: Kijk 30 dagen gratis
TVOD: Pathé Thuis of Ziggo On Demand

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.