Angst | Marc-Marie & Aaf Vinden Iets | Aflevering van zaterdag 26 februari 2022

Één van Nederland’s meest geliefde podcasts is toch wel die van Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius. Zij recenseren van alles en nog wat in Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Op zaterdag 26 februari 2022 verscheen ‘Angst’ online, een splinternieuwe aflevering van de razend populaire podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering ‘Angst’ van ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ op zaterdag 26 februari 2022

Nieuwe aflevering! Over angst. Voor mensen, autorijden, werk, angst om dingen te missen en angst om dingen te doen die je misschien toch beter had kunnen missen. Heb je wat aan angst? Is het sterren waard?

Onze week speelde zich af in de karthal en rondom de theewinkel. Het roddelblad is deze keer de LINDA. zonder Linda, en een groep vriendinnen vraagt zich in de problemenrubriek af of ze een vriendin moeten meenemen die zich graag bij hun vakantie wil voegen. Ergens in het gesprek komt koffie gemaakt van kattenpoep voorbij.

Meer informatie: dit is de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ met Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius van Tonny Media

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met ‘dt’) geholpen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media