Waar kun je de serie ‘And Just Like That…’ (2021-) online kijken in Nederland?

Het heeft maar liefst 17 jaar geduurd sinds de laatste aflevering van Sex and the City, maar drie van de vier castleden zijn teruggekeerd voor de reboot serie And Just Like That. Benieuwd waar de nieuwe serie hier te zien is? In dit artikel geven wij aan aan hoe je And Just Like That online kijken kunt vanuit Nederland en of dat mogelijk zal zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je And Just Like That online kijken?

✔️ HBO MaxMomenteel stream je And Just Like That… bij HBO Max. Beide seizoenen van de serie zijn exclusief hier te zien in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas And Just Like That… niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

And Just Like That: verhaal, informatie en trailer van de Sex and the City-reboot

De Sex and the City-reboot serie And Just Like That volgt Carrie, Miranda en Charlotte. Zij banen zich een weg door de steeds meer gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschappen in hun 50’er levensjaren.

TitelAnd Just Like That
SoortSerie
Jaar2021
Duur3 seizoenen
IMDb7,1 uit 184 stemmen
CategorieKomedie, Drama, Romantiek
CastSarah Jessica Parker, Kristin Davis, Nicole Ari Parker

Dit is wat we weten over de reboot serie

Het vervolg op de populaire serie van eind jaren ’90 wordt geproduceerd door HBO en zal 10 afleveringen tellen, die elk ongeveer een half uur duren. Begin dit jaar werd het goede nieuws voor het eerst via de social media kanalen van de drie actrices bekendgemaakt. In een tweet van Kristin Davis is bijvoorbeeld te lezen: “Alles is mogelijk… Het verhaal wordt vervolgd! ‘And Just Like That’ komt naar HBO Max.’

Sarah Jessica Parker laat in een post op Instagram weten dat ze zich “afvroeg waar de karakters nu in hun leven zijn.” Net als bij de tweet van Kristin Davis werd deze tekst vergezeld door een korte video die dienst als teaser voor de nieuwe vervolgserie.

Geen rol in de cast voor Kim Cattral als Samantha Jones

Helaas is er tot grote teleurstelling van fans geen rol weggelegd voor Kim Cattral, die in de serie de rol van Samantha Jones vervulde. Momenteel is ook nog niet bekendgemaakt waarom zij niet terug zal keren in de vervolgserie, maar wel is al bekend dat ze niet op de beste voet staat met de andere drie actrices.

Deze slechte verhouding bleek eerder al pijnlijk duidelijk toen Cattral reageerde op de vraag of zij graag mee zou werken aan een derde film van Sex and the City. Hierop antwoordde zij: “Ik kan je verzekeren dat ik nooit meer Samantha zal spelen.”


Synopsis: HBO Max