Waar kun je de film ‘Anatomy of a Fall’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Anatomy of a Fall (2023) online kijken kunnen. In deze film moet een schrijfster bewijzen dat ze onschuldig is als haar echtgenoot uit het raam valt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Anatomy of a Fall’ (2023) online kijken?

Anatomy of a Fall draaide in oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Anatomy of a Fall bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst kun je de film sinds kort streamen. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Anatomy of a Fall niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAnatomy of a Fall is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Anatomy of a Fall’ (2023)

Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleed.

Streaming informatie over de film

TitelAnatomy of a Fall
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 22 minuten
TaalEngels, Frans, Duits
CategorieDrama
RegisseurJustine Triet
CastSandra Hüller, Swann Arlaud, Antoine Reinartz, Milo Machado-Graner, Samuel Theis

Synopsis: Paradiso Entertainment Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.