Waar kun je de film ‘Amsterdam’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Amsterdam (2022) online kijken kunnen. Deze misdaadfilm met een verbluffende sterrencast—Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Anya Taylor-Joy, Robert de Nero en Rami Malek zijn slechts een paar van de namen—draait om drie vrienden die plotseling verwikkeld raken in een shockerend Amerikaans geheim plot. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Amsterdam’ (2022) online kijken?

Amsterdam was op 27 oktober 2022 voor het eerst in de Nederlandse bioscopen te zien. De film is gemaakt door 20th Century Studios, een filmstudio die verbonden is aan The Walt Disney Company. Al direct was dan ook bekend dat de epische misdaadthriller op Disney+ uitgebracht zou worden. Uiteindelijk bleek inderdaad dat deze titel op woensdag 28 december aan het aanbod van de streamingdienst in Nederland toegevoegd werd.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Amsterdam op Disney+. Deze streamingdienst heeft de film als eerste aan haar aanbod toegevoegd, slechts twee maanden na de bioscooppremière. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een jaarabonnement.
🔜 Pathé ThuisZoek nu Amsterdam bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms vaak al snel aan haar aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Amsterdam niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Amsterdam nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Amsterdam’ (2022)

Amsterdam is een romantische en spannende misdaadfilm en vertelt het verhaal van drie vrienden die plotseling verwikkeld raken in een shockerend Amerikaans geheim plot. De film toont een fascinerend verhaal, dat op briljante wijze historische feiten met fictie verweeft. Het is een film van 20th Century Studios en geregisseerd door gerenommeerd filmmaker David O. Russell.

Streaming informatie over de film

TitelAmsterdam
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 14 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Historisch
RegisseurDavid O. Russell
CastChristian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Anya Taylor-Joy, Robert de Niro, Andrea Riseborough, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Timothy Olyphant, Zoe Saldana, Rami Malek

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.