Actiethriller ‘American Siege’ (2022) met Bruce Willis is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de splinternieuwe actiethriller American Siege uit 2022 geselecteerd met de levende legende Bruce Willis in de hoofdrol. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. American Siege is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland, maar zal naar verwachting wel binnenkort op HBO Max verschijnen.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

American Siege (2022) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de superheldenfilm Batman Begins nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 10 van 2022 is American Siege de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Edward Drake en heeft in de cast sterren als Bruce Willis, Rob Gough, Timothy V. Murphy en Johann Urb. Deze week is American Siege maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €4,99. Je hebt tot en met maandag 14 maart 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘American Siege’ (film, 2022)

Sheriff Ben kent alle ins en outs van Fitzgerald, een rustig stadje in het zuiden van de Amerikaanse staat Georgia. Als de vooraanstaande dokter John wordt gegijzeld is het dan ook aan Watts om deze situatie op te lossen.

TitelAmerican Siege
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 27 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb3,5 uit 881 stemmen
RegisseurEdward Drake
CastBruce Willis, Rob Gough, Timothy V. Murphy en Johann Urb

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film American Siege uit 2022, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €5,99 (HD) / €4,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis