Actiefilm ‘American Sicario’ (2021) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de actiefilm American Sicario uit 2021 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. American Sicario is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

American Sicario (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de Oscarwinnende Koreaanse film Parasite nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 25 van 2022 is American Sicario de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door RJ Collins en heeft in de cast sterren als Danny Trejo, Philippe A. Haddad, Maurice Compte en Maya Stojan. Deze week is American Sicario maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 27 juni 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘American Sicario’ (film, 2021)

Erik Vasquez wil de meest gevreesde kartelbaas worden. Familie staat voorop en hij is genadeloos voor zijn vijanden. Wanneer hij in het nauw gedreven wordt en in zee gaat met de DEA, ontketent hij een oorlog tussen verschillende bendes.

TitelAmerican Sicario
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 36 minuten
CategorieActie
IMDb6,0 uit 10.000 stemmen
RegisseurRJ Collins
CastDanny Trejo, Philippe A. Haddad, Maurice Compte, Maya Stojan

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film American Sicario uit 2021, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien is en te koop is voor €5,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis