Komt er een ‘American Horror Story’ seizoen 13? En wanneer dan?

Het twaalfde seizoen van AHS, American Horror Story: Delicate, is ten einde gekomen. Op woensdag 1 mei verscheen de laatste aflevering op Disney+. Maar is het na deze negen afleveringen afgelopen of gaat er nóg meer volgen? Oftewel: komt er een American Horror Story seizoen 13? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘American Horror Story’ seizoen 13?

In het twaalfde seizoen van American Horror Story volgden we actrice Anna (Emma Roberts), die een grote kinderwens heeft. Na meerdere IVF-rondes is zij eindelijk zwanger, maar ook dat blijkt niet helemaal te gaan hoe ze het wil. Anna heeft het gevoel dat haar artsen niet het beste met haar voor hebben. Bovendien lijkt iemand haar te volgen… Het seizoen is ten einde gekomen, maar volgt er meer?

We hebben goed nieuws, want een dertiende seizoen van American Horror Story is al aangekondigd. Er zijn nog geen details bekend over de nieuwe afleveringen, dus we kunnen je helaas nog niet updaten over de cast, het verhaal of de releasedatum.

Wanneer komt ‘American Horror Story’ seizoen 13 op Disney+?

Op dit moment weten we dus wel dát er een dertiende seizoen komt. Het is echter nog niet bekend wanneer we ernaar kunnen kijken in Nederland. Ook de Amerikaanse releasedatum is nog niet naar buiten gebracht, dus kunnen we ook nog geen schatting maken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Een horrorserie gemaakt en geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.