Wanneer is ‘American Horror Story’ seizoen 12 in Nederland te zien?

In Amerika kunnen horrorliefhebbers hun lol al op. Daar is het twaalfde seizoen van American Horror Story op woensdag 20 september 2023 van start gegaan. Maar is het seizoen, waarin een van de hoofdrollen vertolkt wordt door Kim Kardashian, binnenkort ook in Nederland te zien? Oftewel: wanneer komt American Horror Story seizoen 12 op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Wanneer komt ‘American Horror Story’ seizoen 12 op Disney+?

De eerste elf seizoenen van American Horror Story zijn in Nederland op dit moment alleen op Disney+ te zien. Ook het twaalfde seizoen is hier op woensdag 25 oktober van start gegaan. Je kunt iedere woensdag een nieuwe aflevering verwachten.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat ‘American Horror Story’ seizoen 12 over?

Het nieuwste seizoen van American Horror Story is voor het eerst gebaseerd op een boek. Inspiratie werd gehaald uit Delicate Condition van Danielle Valentine en dat heeft op zijn beurt weer veel weg van Rosemary’s Baby.

Het verhaal volgt actrice Anna (Emma Roberts), die een grote kinderwens heeft. Na meerdere IVF-rondes is zij eindelijk zwanger, maar ook dat blijkt niet helemaal te gaan hoe ze het wil. Anna heeft het gevoel dat haar artsen niet het beste met haar voor hebben. Bovendien heeft lijkt iemand haar te volgen… Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Meer informatie over de serie

Een horrorserie gemaakt en geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk.

TitelAmerican Horror Story
Jaar2011-
SoortSerie
Duur12 seizoenen
TaalEngels
CategorieHorror, Drama
IMDb8 uit 333.000 stemmen
MakersRyan Murphy, Brad Falchuk
CastEmma Roberts, Billie Lourd, Denis O’Hare, Leslie Grossman, Matt Czuchry, Kim Kardashian, Annabelle Dexter-Jones, Michaela Jaé Rodriguez, Cara Delevingne, Julie White, Maaz Ali, Odessa A’zion, Debra Monk, Dominic Burgess, Zachary Quinto

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.