Waar kun je de serie American Horror Story (2011) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘American Horror Story’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2011 met een IMDb-score van 8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘American Horror Story’ uit 2011 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie American Horror Story is een titel uit het jaar 2011 in het genre ‘Horror’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken. Niet te verwarren met de serie American Horror Stories uit 2021, tevens op Disney’s video on demand-platform te streamen.

✅ Disney+ ➡️ Ga direct naar ‘American Horror Story’ bij Disney+. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 15% korting op een jaarabonnement.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar American Horror Story kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot American Horror Story.

Gratis online kijken naar American Horror Story

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie American Horror Story bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Een horrorserie gemaakt en geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk.

Titel American Horror Story
Jaar 2011
Soort Serie
Categorie Horror
IMDb-cijfer Gemiddeld 8 uit 10
Synopsis: Disney+